Winkelinrichting

Michel van Lieshout voor een winkelinrichting

Wenst u de hulp van een vakkundige interieurbouwer bij de realisatie van een nieuwe winkelinrichting? Dan zit u helemaal goed bij Michel van Lieshout! In 2014 ben ik gestart met het ontwerpen, produceren en monteren van balies, keukens, kasten en complete winkelinrichtingen op maat. Dit doe ik zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wenst u ook een nieuwe winkelinrichting voor uw nieuwe pand of heeft u een restaurant dat wel een nieuwe horeca inrichting kan gebruiken? Neem dan contact met mij op en vraag een offerte aan.

Het adres voor een totaalinrichting

Voor een winkel is het belangrijk om een mooie en passende winkelinrichting te hebben. Om dit te verwezenlijken heeft u de juiste producten en materialen nodig. De inrichting kan een bepaalde sfeer in de ruimte creëren die een goede indruk achterlaat bij de klanten. Bij een nieuwe inrichting voor uw winkel is het van essentieel belang dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Wanneer u mij inschakelt, zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds worden meegenomen. Zo passen zelfs de kleinste details in het totaalplaatje en brengt uw winkelinrichting precies de sfeer over die u wenst.

Winkel intrichting

Hoe ik werk als interieurbouwer

Schakelt u mij in als uw vakkundige interieurbouwer? Dan ga ik als volgt te werk. Het begint allemaal met een offerteaanvraag. Ik zorg dan voor een uitgewerkte offerte die is opgesplitst in verschillende posities waarbij de montage per positie los vermeld is. Op deze manier krijgt u direct een duidelijke indruk van de kosten. Na goedkeuring van de offerte kom ik op locatie de winkelinrichting inmeten. Op basis daarvan kan ik een productietekening ontwikkelen. Deze stuur ik naar u op, zodat u nog aanpassingen kunt laten uitvoeren. Vervolgens kan de productie van de verschillende onderdelen worden gestart in mijn werkplaats. Ten slotte worden de verschillende onderdelen op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd.

Materialen voor een nieuwe inrichting

Wanneer ik een nieuwe winkelinrichting voor u produceer, zal deze onder andere kunnen worden gemaakt van:

  • Glas
  • Staal
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • Decor platen (fineer)
  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)

Welke materialen wenst u in uw nieuwe winkel- of horeca inrichting? Wanneer u contact opneemt, geef ik graag advies op maat.

Bel of mail voor meer informatie over winkelinrichting

Heeft u ook behoefte aan mijn hulp bij de ontwikkeling van een nieuwe winkelinrichting op maat? Neem dan contact met mij op via 06-11206114 of mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Ik help u dan graag met de ontwikkeling van een prachtige nieuwe winkelinrichting.