Radiator ombouw

Laat mij een ombouw voor uw radiator realiseren

Wilt u uw radiator verrijken met een radiator ombouw? Laat deze dan op maat realiseren door Michel van Lieshout Interieurbouw. Ik maak al sinds 2014 interieurelementen voor zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard houd ik altijd rekening met de uitstraling van uw complete inrichting. Hierdoor past de te ontwikkelen ombouw niet alleen perfect om de radiator, maar ook bij uw gehele interieur. Dat maakt mij uw geschikte partner in totaalconcepten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een radiator ombouw.

Ontdek de voordelen van een ombouw

Kijkt u tegen een lelijke, ouderwetse radiator aan? Geen zorgen. U hoeft deze niet te vervangen. Ook hoeft u geen dure kosten en rommel te maken om over te stappen op bijvoorbeeld vloerverwarming. Kies voor een radiatorombouw! Met radiatorbekleding verandert uw oude, onaantrekkelijke radiator in een handomdraai in een stijlvol interieurelement. En omdat de ruimte tussen de radiatorbekleding en de vensterbank open blijft, kan de warme lucht nog prima circuleren. Ook kunt u er nog prima bij voor eventuele verstel- of schoonmaakwerkzaamheden. Neem direct contact met mij op en ik toon u graag diverse voorbeelden.

Radiator ombouw

Kies uw gewenste materiaal voor de ombouw

Omdat ik volgens totaalconcepten werk, pas ik uw gewenste radiatorbekleding graag naadloos aan op de rest van uw interieur. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen, werk ik met verschillende materialen. Zo kan ik uw gewenste product realiseren van onder andere:

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Plaatmaterialen

Als u uw keus heeft gemaakt, stel ik graag een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan ontvangt u van mij een productietekening. Geef hier vooral uw gewenste aanpassingen op aan. Op die manier creëren we precies die radiatorbekleding waar u naar op zoek was. Eerst maak ik het element in mijn eigen werkplaats. Daarna monteer ik het in uw pand. We houden uitvoerig contact tijdens het gehele traject, voor een zo efficiënt mogelijk verloop.

Schakel mij in als u interesse heeft in een radiator ombouw

Wilt u dat ik een maatwerk ombouw voor uw radiator realiseer? Ik lever u graag hoogstaande kwaliteit, gemaakt van de beste materialen. Ik kies mijn leveranciers namelijk zeer grondig en kritisch uit. Wilt u een afspraak inplannen met Michel van Lieshout Interieurbouw? Bel naar 06-11206114 of stuur een mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Ik maak voor uw oude, onaantrekkelijke radiator graag een ombouw!