Maatwerk keukens

Mijn keukens zijn puur maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk keukens? Dan bent u bij Michel van Lieshout Interieurbouw aan het juiste adres. Ik luister aandachtig naar uw wensen. Ik stel een maatwerk productietekening voor u op die u naar eigen inzicht mag aanpassen. Op die manier realiseren we een keuken die volledig aan uw wensen voldoet. Ik maak al sinds 2014 keukens voor zowel particulieren als bedrijven. Volgt u ook? Laat mij u alle opties in maatwerk keukens tonen.

Ontdek hoe ik maatwerk realiseer

Mijn uitgangspunt is totaalconcepten realiseren. Op die manier vormen alle losse elementen van de keukens die ik realiseer één mooi geheel. Zo voorkom ik dat een bepaald onderdeel uit de toon valt. Uw nieuwe keuken ademt daardoor een fijne synergie uit, waarin u zich erg prettig zult voelen. Gedurende het gehele proces ben ik uw enige contactpersoon. Zo kunnen we efficiënt keuzes maken en stappen zetten. Ook prettig om te weten, is dat ik al mijn leveranciers geselecteerd heb op kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid.

Maatwerk keukens

Vraag een offerte aan voor een maatwerk keuken

Vraagt u een offerte aan, dan ontvangt u spoedig een heldere en vrijblijvende variant. Eventuele interessante alternatieven voor uw gewenste keuken voeg ik daar graag aan toe. Kiest u voor een bepaalde optie? Dan kom ik graag uw pand inmeten, zodat ik een productietekening kan maken. Ik nodig u van harte uit uw gewenste aanpassingen op deze tekening aan te geven. Zo realiseren we samen gegarandeerd uw droomkeuken. Alle losse elementen maak ik in mijn werkplaats, waarna ik ze in uw pand zal monteren. U heeft de keuze uit diverse materialen, waaronder:

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Plaatmaterialen

Dit onderscheidt mij als aanbieder van keukens

In tegenstelling tot de welbekende keukenboeren, werk ik alleen. Dit biedt u vele voordelen. Zo kan ik een continue kwaliteit garanderen, bied ik mijn producten voor een concurrerende prijs aan en hoeven er geen overdrachtsmomenten plaats te vinden. Een ander voordeel van mijn werkwijze, is dat ik vanwege mijn veelzijdige werkwijze over heel veel ervaring beschik. Dat betekent overigens niet dat ik stilsta. Ik houd voortdurend de ontwikkelingen in de markt in de gaten. En omdat ik mijn focus leg op nieuwe materialen, innovatie en duurzaamheid, loop ik voorop in de keukenbranche. Kortom, schakel mij in voor uw maatwerk keuken.

Kies voor mijn maatwerk keukens

Schakel Michel van Lieshout in als u interesse heeft in bijzondere keukens op maat. U bereikt mij door te bellen naar 06-11206114 of stuur een e-mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Ik neem u graag mee in de wereld van maatwerk keukens.