Maatwerk kasten

Laat mij uw gewenste kasten realiseren

Heeft u interesse in maatwerk kasten? Laat deze dan realiseren door Michel van Lieshout Interieurbouw. Ik help particulieren en bedrijven al sinds 2014 aan maatwerk meubels en volledige inrichtingen. Wat voor een kast wenst u? Een inbouwkast, een kledingkast, een buffetkast? Neem direct contact met mij op als u behoefte heeft aan maatwerk kasten.

Ontdek hoe ik maatwerk creëer

Naast dat ik kasten op maat realiseer, kunt u mij voor uw gehele interieur inschakelen. Ik richt mij namelijk graag op totaalontwerpen. Zo houd ik bij elk element dat ik voor u mag maken, rekening met onder andere de verlichting, de vloerbedekking en de complete uitstraling van uw interieur. Op die manier past uw nieuwe inloopkast, buffetkast, kledingkast of ander soort kast perfect in uw inrichting.Wat onze samenwerking verder zo prettig maakt, is dat ik van A tot Z uw enige contactpersoon ben. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt te werk gaan. Tot slot wordt uw maatwerk kast gemaakt van het beste materiaal. Ik selecteer mijn leveranciers namelijk op kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Benieuwd naar wat ik zoal voor u kan maken? Vraag mij alvast om wat voorbeelden van kasten die ik gerealiseerd heb!

Maatwerk kasten

Kies voor een unieke maatwerk kast

Vraagt u bij mij een offerte aan? Dan stel ik spoedig een helder en vrijblijvend plan voor uw gewenste ontwerp op. Indien ik een interessant alternatief voor ogen zie, zal ik deze ook toevoegen aan de offerte. Gaat u akkoord met een optie? Nodig mij dan uit om uw pand op te meten. Op die manier kan ik een perfect passende kast maken. Zodra ik de productietekening klaar heb, lever ik deze aan u. Zo kunt u er nog wijzigingen op aangeven. Alle kasten realiseer ik in mijn eigen werkplaats. Op uw locatie worden ze gemonteerd. Welke materialen wenst u voor uw kast?

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Plaatmaterialen

Schakel mij in voor uw gewenste maatwerk kasten

Alle kasten die ik realiseer zijn puur maatwerk. En omdat ik alleen werk, vermijd ik langdurige en prijzige overdrachtsmomenten. Op deze manier garandeer ik constante kwaliteit en betaalbare prijzen. Heeft u interesse in de diensten van Michel van Lieshout Interieurbouw? Bel naar 06-11206114 of stuur een mail naar
michel@interieurbouwveghel.nl. Ik hoor graag welke maatwerk kasten u graag in uw pand ziet staan!