Interieurbouw

Ontmoet uw professionele interieurbouwer

Bent u op zoek naar een specialist in de interieurbouw? Maak dan een afspraak met Michel van Lieshout. Al sinds 2014 ben ik actief als zelfstandig interieurbouwer. Ik help bedrijven en particulieren aan maatwerk meubels en complete inrichtingen. Wat mag ik voor u betekenen? Neem contact met mij op als u op zoek bent naar unieke interieurbouw.

Ontdek mijn werkwijze in de interieurbouw

Mijn werkwijze staat bekend om de totaalconcepten. Ik ontwerp niet alleen een keuken, winkelinrichting, radiator ombouw of inloopkast voor u, ik houd ook meteen rekening met onder andere de vloerbedekking, de verlichting en de systeemplafonds. Zo ontstaat er één nieuw interieur waarbij alle verschillende onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Een ander voordeel is dat ik uw enige contactpersoon ben van A tot Z. Dit zorgt voor een grote efficiëntie. Ik lever de offertes tijdig bij u aan en heb mijn leveranciers geselecteerd op kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid. Kortom, omdat ik als interieurbouwer alleen werk, houd ik het gehele traject voor u onder controle.

Interieurbouw

Vraag direct een offerte bij me aan voor de interieurbouw

Als u bij mij een offerte aanvraagt, stuur ik u een zeer uitgewerkte versie toe. Zie ik een interessant alternatief? Dan voeg ik deze optie toe aan de offerte. Wenst u de opdracht aan te nemen? Dan kom ik naar uw pand toe om de situatie in te meten. Daar ontstaat de productietekening uit. Op deze tekening mag u altijd nog wijzigingen doorvoeren. Op die manier kan ik volledig realiseren wat u wenst. Alle onderdelen realiseer ik in mijn eigen werkplaats en monteer ik op de afgesproken dag(en) in uw pand. Ik werk onder andere met:

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Plaatmaterialen

Dit onderscheidt mij als speler in de interieurbouw

Doordat ik alleen werk, kan ik zelfstandig elk interieurelement maken. Hierdoor hoeven er geen overdrachtsmomenten plaats te vinden, kan ik de kwaliteit garanderen en mijn producten voor een concurrerende prijs aanbieden. Bovendien heb ik door mijn jarenlange ervaring in de interieurbouw voor elke situatie een passende oplossing. Tegelijkertijd houd ik voortdurend de ontwikkelingen in de gaten. Daardoor loop ik voorop in de interieurbouw. Ik durf te innoveren. Hierbij leg ik de focus op nieuwe materialen en duurzaamheid. Schakel mij daarom direct in als uw persoonlijke interieurbouwer.

Schakel mij in als uw interieurbouwer

Neem contact op met Michel van Lieshout als u op zoek bent naar maatwerk interieurbouw. U bereikt mij door te bellen naar 06-11206114 of stuur een mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Als ervaren en professionele interieurbouwer help ik u graag aan uw droommeubel of -interieur!