Horeca inrichting

Laat mij de inrichting van uw etablissement realiseren

Michel van Lieshout Interieurbouw is al sinds 2014 gespecialiseerd in horeca inrichting. Wilt u een horeca gelegenheid beginnen? Of is uw etablissement toe aan een compleet nieuwe interieur? Laat mij alle losse elementen voor deze nieuwe inrichting realiseren en monteren. Schakel mij in voor uw gewenste horeca inrichting.

Ontdek mijn aanpak voor de horeca

Ik realiseer totaalconcepten. Zo zorg ik ervoor dat alle losse elementen van elke inrichting die ik realiseer, één mooi geheel vormen. Ook kan ik, dankzij mijn jarenlange ervaring, optimaal rekening houden met praktische doeleinden in de horeca. Denk aan snelle looproutes, handige opbergplekken en een veilige werkomgeving. Ik zorg voor een interieur waarin zowel de werknemers als de gasten zich volledig welkom, thuis en begrepen voelen. Omdat ik gedurende het gehele traject uw enige contactpersoon ben, kunnen we zeer efficiënt te werk gaan. Bovendien, en niet geheel onbelangrijk, heb ik al mijn leveranciers eigenhandig en kritisch geselecteerd.

Vraag een offerte aan voor mijn diensten voor de horeca

In uw gewenste interieur kan ik elementen realiseren van onder andere de volgende materialen:

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Plaatmaterialen

Als mij bekend is wat uw wensen zijn, stuur ik u graag een vrijblijvende offerte toe. Gaat u akkoord met deze offerte? Laat mij uw pand dan inmeten. Vervolgens maak ik een uitvoerige productietekening met daarop het plan. Het staat u vrij wijzigingen aan te brengen in deze tekening. Deze mogelijkheid geef ik u, zodat we exact uw gewenste interieur kunnen realiseren. De productie van de losse elementen gebeurt in mijn werkplaats, het monteren ervan in uw pand.

Horeca inrichting

Waarom kiezen voor een inrichting van mijn hand?

Kiezen voor een totaalconcept van mij, is verstandig om diverse redenen. Zo werk ik volledig alleen. Hierdoor kan ik een continue kwaliteit garanderen. Ook geeft het mij de mogelijkheid mijn diensten en producten voor een betaalbare prijs aan te bieden. En omdat ik alles zelf realiseer, hoeft er geen tijd en geld gespendeerd te worden aan overdrachtsmomenten. Omdat ik verder al jaren actief ben in het vak, beschik ik over zeer veel ervaring. Dit betekent niet dat ik blijf leunen op resultaten uit het verleden. Ik richt me voortdurend op ontwikkelingen en innovaties aangaande materialen en duurzaamheid. Kortom, ik loop voorop als het om de interieurbouw in de horeca gaat.

Schakel mij in voor een nieuwe horeca inrichting

Schakel Michel van Lieshout in als u behoefte heeft aan nieuwe inrichting voor uw restaurant, bar, café, professionele keuken of hotel. U bereikt mij door te bellen naar 06-11206114 of stuur een e-mail naar
michel@interieurbouwveghel.nl. Ik help u graag aan precies die horeca inrichting die u wenst.