Balies

Uw vakbekwame interieurbouwer voor nieuwe balies

Bent u op zoek naar een vakkundige interieurbouwer die nieuwe balies voor u kan realiseren? Neem dan contact op met Michel van Lieshout. Al sinds 2014 houd ik mij bezig met het produceren en monteren van onder andere balies, keukens, winkelinrichtingen en kasten compleet op maat. Ik maak mijn producten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wilt u meer weten over hoe ik een nieuwe balie in uw winkel verwezenlijk? Of wenst u direct uw wensen door te geven wat betreft een nieuwe winkelinrichting? Benader mij dan en vraag een offerte aan.

Een nieuwe totaalinrichting

Balies zijn een belangrijk onderdeel in een horeca- of winkelinrichting. Het is de plek waar u de klanten of gasten ontvangt en bedient. Een mooi vormgegeven balie kan daarom een goede indruk achterlaten bij uw klanten of gasten. Ik wil u graag helpen bij de ontwikkeling van de balie die u wenst. Wilt u dat de balie helemaal aansluit bij de rest van uw winkelinrichting of horeca inrichting? Dan kunt u er ook voor kiezen om een totaalinrichting door mij te laten produceren en monteren. Bij een totaalinrichting is het belangrijk dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Dit gebeurt in nauw overleg met u. Ik hou onder andere rekening met de vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds. Zo zal uw nieuwe balie perfect passen in het totaalplaatje en brengt de winkelinrichting precies de sfeer over die u wenst.

balies

Mijn werkwijze als interieurbouwer

Hoe ga ik precies te werk wanneer u mij inschakelt voor het produceren van nieuwe balies? Het begint allemaal met een offerteaanvraag. Ik stuur u een uitgewerkte offerte die is opgesplitst in verschillende posities waarbij de montage per positie los vermeld is. Op deze manier hou ik alles transparant voor u. Vervolgens kan ik beginnen met het inmeten van de balie of de nieuwe winkelinrichting. Ik maak een productietekening die ik naar u toe stuur, zodat er nog eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan. Bij goedkeuring start ik met de productie en bereid ik de verschillende onderdelen van de balie voor in mijn werkplaats. Ten slotte worden de onderdelen op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd.

Materialen voor nieuwe balies

De balies die ik produceer, kunnen onder andere worden gemaakt of elementen bevatten van:

  • Glas
  • Staal
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • Decor platen (fineer)
  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)

Welke materialen wenst u terug te zien bij uw nieuwe balie? Geef uw wensen aan mij door of vraag om advies.

Neem contact met mij op

Wenst u ook mijn hulp bij de productie en montage van nieuwe balies op maat? Benader mij dan via telefoonnummer 06-11206114 of mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Ik help u dan graag aan prachtige nieuwe balies op maat.