Interieurbouw en montage Wijchen

Al uw maatwerk kasten in Wijchen van A tot Z verzorgd

Doordat Michel van Lieshout zich sinds 2014 verdiept in de interieurbouw in de omgeving van Wijchen, is geen situatie te complex. Doordat ik me focus op het produceren en monteren van bijvoorbeeld horeca-inrichtingen, maar ook losse keukens en kasten, kan er voor elke situatie, hoe complex ook, een passende oplossing geboden worden. Betrouwbaarheid wordt bij Michel vooropgesteld en afspraken over bijvoorbeeld offertes en leveringen in Wijchen worden altijd nagekomen. Daarnaast bied ik extra service door u ook na het opleveren van het maatwerk te ondersteunen met de goede service die u gewend bent. Michel van Lieshout biedt u een gerealiseerd totaalconcept van A tot Z. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld graag uw vloerbedekking door mij zou willen laten verzorgen, of uw verlichting, dit heel makkelijk kan.

Een duidelijke en nauwkeurige werkwijze

Doordat Michel alleen werkt, is er tijdens het traject een centraal aanspreekpunt. Er ontstaat hierdoor geen onduidelijkheid en ik sta nauw met u in contact. Als eerste stel ik een duidelijke offerte op waarbij ik eventuele andere opties en alternatieven bespreek. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. Vervolgens meet ik de situatie in en maak ik een productietekening. Daarna worden de onderdelen in productie genomen en kom ik ze vervolgens op de afgesproken datum in Wijchen monteren. Ik opereer alleen en neem u dus persoonlijk mee in dit proces. Hierdoor blijft u overal van op de hoogte en mist u niks.

wijchen

Innovatie en duurzaamheid staan centraal

Na vele jaren ervaring beschik ik over enorm veel kennis en vakmanschap. Hierbij wordt de nadruk gelegd op vernieuwing en ik durf hierin stappen te zetten. Ik loop ook graag voorop en vind vernieuwing in de interieurbouw ontzettend belangrijk. Ik wil namelijk meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld het milieu en de interieurbouw zelf. Daarom werk ik met de volgende materialen waarbij de nadruk op duurzaamheid ligt:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Een interieurbouw in Wijchen van hoogste kwaliteit

Voor de beste interieurbouwer nabij Wijchen bent u bij Michel van Lieshout Interieurbouw aan het goede adres. Ik heb ervaring, bied voor elke situatie een passende oplossing en zorg er samen met u voor dat u binnenkort van uw droominterieur kan genieten. Woonachtig in Wijchen? Neem dan gerust contact met me op en ik voorzie u van vrijblijvend advies! Bel mij via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en ik verzorg uw maatwerk keukens en kasten in Wijchen maar al te graag.