Werkwijze

Van ontwerp tot realisatie

Ik bied u een totaalconcept wat interieur betreft aan waar ook de vloer-bedekking, verlichting en systeemplafonds toe behoren. Het is bij een nieuw interieur belangrijk dat alle verschillende onderdelen goed op elkaar aansluiten. Michel van Lieshout interieurbouw/montage staat voor de realisatie A tot Z, dus van ontwerp, tot productie en montage. Dit zorgt ervoor dat ik efficiënt kan werken en dat u gedurende het traject één aanspreekpunt heeft. Ook na de oplevering sta ik voor u klaar.

Brede kennis en vakmanschap

Als veelzijdige interieurbouwer beschik ik over een enorm brede kennis en heb ik vakmanschap in huis, op verschillende marktsegmenten en branches, met betrekking op interieurbouw, speciaal meubilair en projectinrichting. Ik sta niet stil, maar ben vernieuwend en loop graag voorop, durf te innoveren en leg hierbij de focus op nieuwe materialen en duurzaamheid. Ik streef ernaar om van ieder project een succes te maken en het naar uw wens uit te voeren.

Werkwijze

Wanneer u een offerte aanvraagt, krijgt u een uitgewerkte offerte. Deze offerte is opgesplitst in verschillende posities en de montage is los per positie vermeld. Wanneer ik denk dat het interessant is om een alternatief aan te bieden, dan zal deze extra worden toegevoegd en kunt u deze in overweging nemen. Bij een opdracht wordt de situatie ingemeten, waarna de productietekening wordt gemaakt. Deze tekening wordt altijd toegezonden, zodat u nog eventuele wijzigingen kan doorvoeren. Vervolgens worden de onderdelen in productie genomen. Hierna worden de onderdelen op de afgesproken datum afgeleverd en/of gemonteerd.

Eigen werkplaats

Alle projecten worden voorbereid in mijn eigen werkplaats alvorens ze op locatie worden gemonteerd. Ik werk onder andere met:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF, multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen