Interieurbouw en montage Vught

In Vught uw interieur op maat

Met trots runt Michel zijn eenmanszaak Michel van Lieshout Interieur en montage nabij Vught. In 2014 is Michel voor zichzelf begonnen nadat hij jarenlang ervaring opdeed als werkvoorbereider, autocad tekenaar en interieurbouwer. Zowel de zakelijke als particulieren markt kan bij Michel terecht. Iedereen uit Vught is welkom die graag prachtig meubilair of een geheel interieur op maat wilt. Voor particulieren in Vught maakt Michel loungesets, badkamermeubels, sauna’s, maatwerk keukens en kasten, radiator ombouw en geweldige inloopkasten. In Vught kunnen bedrijven en horeca ondernemingen Michel bellen voor een complete winkel-, praktijk- en horeca inrichting of een balies op maat.

Veel ervaring en excellent vakmanschap

Voor uw interieur op maat in Vught, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit. Hier heeft u een goede interieurbouwer voor nodig. Michel is deze interieurbouwer die alles exact volgens uw wensen uitwerkt, produceert en monteert. Hier is hij uitermate bekwaam in, omdat hij van een uitdaging houdt, een ware vakman is en bergen aan ervaring bezit. Daarnaast gaat hij graag met de tijd mee, vindt hij innovatie erg belangrijk en bezit hij veel kennis. Michel besteedt ook veel aandacht aan nieuwe materialen en duurzaamheid. Materialen die Michel verwerkt in zijn projecten: HPL, plaatmaterialen, decorplaten, staal, natuursteen, glas en massief hout. Vraag Michel om de mogelijkheden als u een ander materiaal in gedachten heeft.

vught

In Vught uw interieurbouw een compleet geheel

Michel draagt er grote zorg voor dat uw interieur één mooi geheel wordt, dat geldt voor alle soorten projecten zoals een complete horeca inrichting, winkelinrichting, balies op maat, radiator ombouw, inloopkasten en maatwerk keukens en kasten. Om uw realisatie van A tot Z compleet te maken, maakt Michel niet alleen uw interieur naar wens, maar bekijkt hij ook of deze aansluit bij de rest van uw woning of bedrijfspand in Vught. Michel kan efficiënt werken en duidelijke afspraken met u maken omdat hij alleen werkt. Wilt u Michel inschakelen? Plan dan een kennismakingsgesprek in. Michel maakt vervolgens een offerte en productietekening. Na akkoord zorgt hij ervoor dat uw project binnen de gestelde deadline wordt afgerond.

Voordelen van Michel van Lieshout interieurbouw

De voordelen van Michel inschakelen als uw interieurbouwer in Vught: ruime ervaring, eerlijke prijzen, uitstekende service, afspraken worden nagekomen en excellent vakmanschap. Michel bouwt en maakt de volgende meubels en interieuronderdelen: winkelinrichting, balies op maat, inloopkasten, horeca inrichting, radiator ombouw, maatwerk keukens en kasten. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-11206114. Of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Laat u interieurbouwer in Vught uw maatwerk kasten of keukens verzorgen.