Interieurbouw en montage Veghel

Deskundige interieurbouwer uit Veghel

Woont u in Veghel en bent u op zoek naar een betrouwbare interieurbouwer? Dan moet u echt bij Michel van Lieshout zijn. Michel van Lieshout is in 2014 begonnen als zelfstandig interieurbouwer. Met veel passie en vakmanschap bouwt Michel inloopkasten, maatwerk kasten, maatwerk keukens, een radiatorombouw, winkelinrichting, horeca inrichting en balies op maat. Zowel particulieren als bedrijven in Veghel zijn meer dan welkom om gebruik te maken van de vakkundige capaciteiten van Michel van Lieshout.

Optimaal maatwerk en betrouwbare service

Als u Michel van Lieshout inschakelt in Veghel als interieurbouwer, dan bent u verzekerd van een betrouwbare service en een zorgvuldige werkwijze. Zo ontvangt u bijvoorbeeld de offerte altijd netjes binnen de afgesproken tijd. Niet alleen de offerte verloopt volgens planning, ook de levering van onderdelen en de montage gebeurt op de tijden die zijn afgesproken. De leveranciers die de onderdelen leveren zijn op betrouwbaarheid geselecteerd, zodat alles exact volgens planning uitgevoerd kan worden. Heeft u speciale wensen omtrent uw project? Bijvoorbeeld een apart design voor balies, een speciale inloopkast of specifieke wensen voor winkel- of horeca inrichting? Voor Michel van Lieshout Interieurbouw is dat geen enkel probleem. Door zijn jaren aan ervaring kan hij voor elke uitdaging een passende oplossing bedenken. Aangezien Michel zelfstandig werkt, zijn er geen overdracht momenten. Dit betekent dat hij alles zelf in de hand heeft. Hierdoor kan hij u in Veghel een aantrekkelijke prijs bieden en optimale kwaliteit garanderen.

veghel

De materiaalkeuze voor uw interieurbouw in Veghel

Michel van Lieshout wil iedere klant in Veghel maatwerk aanbieden. Daarom kunt u voor verschillende materialen kiezen voor uw radiator ombouw, maatwerk keukens en kasten en totaalinrichtingen van kantoren, horeca, tandartsen, winkels, ziekenhuizen en balies. Om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, bereidt Michel alle projecten zorgvuldig voor in zijn eigen werkplaats. Hierna hoeft alles alleen nog maar gemonteerd te worden bij u in Veghel. De materialen waarmee Michel werkt:

  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Verschillende plaatmaterialen zoals multiplex en MDF
  • Staal
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • Glas

De werkwijze en contactgegevens

Heeft u interesse in de nauwkeurigheid en vakkundigheid van Michel van Lieshout Interieurbouw voor uw projectinrichting of speciaal meubilair? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte. Keurt u de offerte goed, dan komt Michel langs voor inmeten, maakt hij een producttekening en gaat hij meteen over tot productie. Op de door jullie afgesproken tijden worden de onderdelen bij u in Veghel geleverd en gemonteerd. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-11206114. of een e-mail versturen naar: michel@interieurbouwveghel.nl. U kunt Michel inschakelen voor inloopkasten, maatwerk keukens en kasten, radiator ombouw, balies en winkel- en horeca inrichting in de buurt van Veghel.