Interieurbouw en montage Uden

Nabij Uden een professionele interieurbouwer

Michel van Lieshout heeft sinds 2014 een eigen bedrijf in montage en interieurbouw nabij Uden. Michel van Lieshout is dé interieurbouwer voor diegene die betrouwbaarheid en vakmanschap erg belangrijk vinden voor hun klus in Uden. Wilt u een balie voor uw bedrijf geheel op maat, of wenst u aangepaste winkelinrichting, horeca inrichting, een maatwerk keuken, kast of inloopkast? Voor al deze projecten kunt u terecht bij Michel van Lieshout. De vakkundige capaciteiten van dit eenmansbedrijf zijn in te schakelen door particulieren in Uden en bedrijven.

Betrouwbare service en zorgvuldig maatwerk

Betrouwbare service en werkzaamheden die netjes worden uitgevoerd, daar kunt u op rekenen als u Michel van Lieshout inschakelt voor interieurbouw bij u in Uden. Michel komt op de door jullie afgesproken tijden de montage van het interieur verrichten en zorgt er tevens voor dat u alle offertes op tijd binnen heeft. Om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verzorgd, heeft Michel de leveranciers waarmee hij samenwerkt op betrouwbaarheid geselecteerd. Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld een specifieke winkel-, kantoor- of horeca inrichting, apart design voor bijvoorbeeld de balie, kasten of inloopkast? Wat u ook bedenkt of wenst, er wordt door Michel van Lieshout altijd een passende oplossing gevonden, aangezien hij al vele jaren ervaring heeft als interieurbouwer. Michel kent geen overdracht momenten omdat hij uitsluitend alleen werkt. Het voordeel hiervan is dat hij u in Uden een aantrekkelijke prijs kan bieden en optimale kwaliteit kan garanderen.

Uden

Voor uw interieurbouw in Uden, de keuze uit diverse materialen

Michel van Lieshout biedt u in Uden graag optimaal maatwerk aan. Voor totaalinrichtingen zoals van ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca of voor maatwerk kasten, keukens, balies en radiator ombouw, kunt u bij Michel van Lieshout kiezen uit diverse materialen. De projecten worden eerst voorbereid in eigen werkplaats, hierna hoeven ze alleen nog maar gemonteerd te worden bij u in Uden. Materialen waarmee Michel werkt:

  • Staal
  • Glas
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • HPL (formica)
  • Verschillende plaatmaterialen (multiplex en MDF)
  • Decor platen (fineer)

Contact opnemen en werkwijze

Voor speciaal meubilair, interieurbouw en projectinrichting kunt u gebruik maken van de vakkundige kennis en vaardigheden van Michel van Lieshout. Heeft u interesse, laat Michel dan een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Michel zal vervolgens bij u in Uden inmeten en een productietekening maken. Vervolgens neemt hij zelf de productie en montage voor zijn rekening. Michel staat voor u klaar voor balies maken, winkel- en horeca inrichting, radiator ombouw, inloopkasten en maatwerk voor keukens en kasten. Neem nu voor meer informatie contact op door te bellen naar: 06-11206114 of stuur een e-mail naar:michel@interieurbouwveghel.nl. Schakel Michel van Lieshout Interieurbouw nabij Uden in voor uw inloopkasten of maatwerk keukens.