Interieurbouw en montage Tilburg

De betrouwbare partner voor uw maatwerk in Tilburg

Michel van Lieshout interieurbouw in de buurt van Tilburg verdiept zich al sinds 1 september 2014 in het produceren en monteren van balies, keukens en totaalinrichtingen van bijvoorbeeld ziekenhuizen en horecagelegenheden. Er kan voor elke situatie een passende oplossing gevonden worden, in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor particulieren maak ik onder andere inloopkasten, verzorg ik de ombouw van radiatoren, maak ik keukens op maat en bouw ik sauna’s. Voor de zakelijke markt maak ik bureaus, winkel- en praktijkinrichtingen, maar ook balies en kasten. Door mijn vele jaren aan ervaring in de interieurbouw heb ik voor elk project een passende oplossing en ik streef er dan ook naar om van elk project een succes te maken.

Realisatie van A tot Z in Tilburg

Naast het bouwen van verschillend maatwerk, bied ik de optie voor een totaal concept. Heeft u een ziekenhuis in Tilburg en ziet u graag dat het totale interieur verzorgd wordt door Van Lieshout? Dit kan: bij mijn totaalconcept behoort ook de vloerbedekking, verlichting en de systeemplafonds. Bij een nieuw interieur is het belangrijk dat alle verschillende onderdelen op elkaar aansluiten, daarom zorg ik voor realisatie van A tot Z.

Mijn duidelijke werkwijze in Tilburg

Doordat ik alleen werk, ontstaan er geen problemen in de communicatie. U heeft één aanspreekpunt waardoor dingen duidelijk blijven. Na aanvraag ontvangt u een offerte die is opgesplitst in verschillende posities waarbij de montage los is vermeld. Ook denk ik meteen na over alternatieven welke, mits interessant, aan de offerte worden toegevoegd. Nadat de situatie vervolgens is ingemeten, wordt de productietekening gemaakt en naar u toegezonden, zodat u eventuele wijzigingen kan doorvoeren. Tot slot worden de onderdelen in productie genomen waarna ze worden geleverd op de afgesproken datum.

tilburg

De beste materialen voor uw maatwerk

Innovatie is voor mij erg belangrijk. De focus ligt bij mij op de nieuwste materialen en op duurzaamheid. Ik loop graag voorop en durf te innoveren. De materialen waar ik mee werk zijn:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Kwalitatief goed materiaal draagt bij aan het laten slagen van ieder project, en dat is iets waar ik naar streef. Ik beschik zelf over enorm brede kennis en vakmanschap. In combinatie met goede materialen is dit de ultieme combinatie om een project te laten slagen.

Uw ervaren interieurbouwer in Tilburg

Michel van Lieshout Interieurbouw is de ervaren en betrouwbare partner in Tilburg. Neem voor meer informatie contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en ik bespreek graag de mogelijkheden voor uw maatwerk keukens of kasten in Tilburg.