Interieurbouw en montage Son

Uw interieur op maat door een interieurbouwer in Son

Michel van Lieshout Interieurbouw en montage is een eenmansbedrijf in de regio van Son, dat met trots gerund wordt door Michel. Na jarenlange ervaring als interieurbouwer, autocad tekenaar en werkvoorbereider, vond Michel het in 2014 tijd om voor zichzelf te beginnen. Hij richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Iedereen in Son die graag kwalitatief speciaal meubilair of een interieur op maat wilt, is van harte welkom. Voor particulieren in Son produceert Michel prachtige inloopkasten, een radiator ombouw, maatwerk kasten, maatwerk keukens, sauna’s, badkamermeubels en loungesets. Bedrijven en horeca in Son kunnen Michel inschakelen voor complete horeca-, praktijk- en winkelinrichtingen en balies op maat.

Groot vakmanschap en veel ervaring

Als u een interieurbouwer wilt inschakelen voor uw bedrijf of woning, dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit voor uw interieur op maat. Daarnaast wilt u ook dat de meubels en het interieur geheel aan uw wensen voldoen en u weinig tot geen concessies hoeft te maken. Omdat Michel veel ervaring heeft, een vakman is in hart en nieren en wel van een uitdaging houdt, kan hij elk project in Son naar wens afleveren. Hij durft dankzij zijn kennis en ervaring te innoveren en gaat graag met de tijd mee. Daarbij legt hij graag de focus op nieuwe materialen en duurzaamheid. De materialen waarmee Michel werkt zijn onder andere massief hout, glas, natuursteen, staal, decorplaten, plaatmaterialen en HPL. Wilt u een ander materiaal gebruiken? Vraag Michel om de mogelijkheden.

son

Uw interieur in Son één geheel

Of u Michel nu inschakelt voor maatwerk kasten, keukens, een inloopkast, een radiator ombouw, balies of een totale winkel- of horeca inrichting: hij zorgt er altijd voor dat het gehele interieur één mooi geheel vormt. Hij kijkt dus niet alleen naar het interieur dat hij produceert, maar ook daar de rest van uw pand of woning in Son. Zoals de vloeren, plafonds en verlichting. Michel zorgt dus voor een realisatie van A tot Z, waarbij alle onderdelen in het project op elkaar aansluiten. Omdat Michel alleen werkt heeft u altijd één aanspreekpunt en kan er daarnaast efficiënt gewerkt worden. Heeft u interesse? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Volgens zal Michel een productietekening maken en ervoor zorgen dat uw project binnen de afgesproken tijd wordt afgerond.

Waarom kiezen voor Michel van Lieshout interieurbouw in Son

Waarom Michel voor u in Son in goede keuze is: hij heeft een ruime ervaring, levert goed vakmanschap, komt afspraken na, biedt een geweldige service en eerlijke prijzen. Projecten die Michel voor u kan uitvoeren als interieurbouwer: maatwerk kasten en keukens maken, radiator ombouw, horeca inrichting, inloopkasten, balies op maat en winkelinrichting. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 06-11206114 of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Laat uw nieuwe interieur verzorgen door Michel van Lieshout Interieurbouw in de buurt van Son.