Interieurbouw en montage Sint-Oedenrode

Een interieur van A tot Z in Sint-Oedenrode

Sinds 2014 heeft Michel van Lieshout zich verdiept in het produceren en monteren van maatwerk meubelstukken. Denk hierbij aan walk in closets, maatwerk keukens, maatwerk kasten, badkamers, maar ook totaalinrichtingen van bijvoorbeeld ziekenhuizen of horecapanden. Door Michels vele jaren aan ervaring weet hij voor elke situatie een passende oplossing te bieden, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van Lieshout Interieurbouw is een dynamisch bouwbedrijf in de buurt van Sint-Oedenrode waar professionaliteit en innovativiteit voorop staan. Wilt u hier ook van profiteren? Neem dan contact met ons op.

Van Lieshout loopt voorop in Sint-Oedenrode

In de interieurbouw is het belangrijk om inzicht te hebben in de laatste trends en ontwikkelingen, om zo goed op de hoogte te blijven. Michel van Lieshout Interieurbouw loopt voorop in de interieurbouw en durft ook echt die stap te zetten. Michel werkt met milieuvriendelijke materialen zoals staal, natuursteen, massief hout en HPL, waardoor uw interieur uit duurzame materialen zal bestaan. Michel onderscheidt zich van anderen in de interieurbouw door milieubewust te werk te gaan en te blijven vernieuwen. Ziet u dit voor u, maar wenst u dat Michel uw gehele interieur verzorgt? Dit kan! Van Lieshout is ook in te zetten om uw vloer, verlichting en uw systeemplafonds te verzorgen. Daarnaast is Michel ook in te zetten voor uw radiator ombouw.

sint-oedenrode

Een professionele en persoonlijke werkwijze

Het voordeel van Van Lieshout Interieurbouw is dat Michel alleen werkt. Hierdoor is er maar één aanspreekpunt en ontstaat er geen onduidelijkheid. U bent automatisch altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom uw maatwerk. Michel stelt als eerste een factuur op waar de kosten duidelijk in worden vermeld. Daarna komt Van Lieshout de situatie bij u in Sint-Oedenrode inmeten, waarna er een productietekening wordt opgestuurd. Hier kunt u nog eventuele wijzigingen in doorvoeren. Als laatste worden alle maatwerk onderdelen geproduceerd en bij u in Sint-Oedenrode gemonteerd op het afgesproken moment.

Zie uw droominterieur tegemoet in Sint-Oedenrode

Altijd al gedroomd van een keuken op maat, een perfecte balie voor uw bedrijf of van een professionele partner die uw winkelinrichting verzorgt? Stop met zoeken en neem contact op met Michel van Lieshout Interieurbouw. Geen enkele situatie is te complex, dus wees niet bang dat Michel u niet van dienst kan zijn. Neem voor meer informatie gerust contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en geniet binnenkort van uw maatwerk kast of keuken in Sint-Oedenrode!