Interieurbouw en montage Sint-Michielsgestel

Een totaalconcept in Sint-Michielsgestel

Michel van Lieshout Interieurbouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf in de buurt van Sint-Michielsgestel dat zich zowel voor particuliere als zakelijke klanten inzet voor alle opdrachten op het gebied van het produceren en monteren van interieuronderdelen. Michel heeft zich sinds 2014 verdiept in de interieurbouw en heeft inmiddels veel ervaring op kunnen doen, waardoor hij voor elke situatie een passende oplossing kan bieden. Michel van Lieshout Interieurbouw is onder andere in te zetten voor het maken van maatwerk kasten, keukens, balies, maar ook voor totaalinrichtingen van bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Innovatie en professionaliteit

Wanneer u in Sint-Michielsgestel op zoek bent naar een interieurbouwer waarbij u zelf het totale concept meekrijgt, dan bent u bij Michel van Lieshout Interieurbouw aan het juiste adres. Doordat Michel alleen opereert, is er één aanspreekpunt gedurende het proces. Dit zorgt ervoor dat de communicatie helder blijft en u van alle ontwikkelingen rondom uw maatwerk op de hoogte blijft. De werkwijze is simpel: als eerste wordt er een overzichtelijke factuur naar u opgestuurd waar alle kosten duidelijk in vermeld staan. Vervolgens wordt de situatie bij u in Sint-Michielsgestel ingemeten en krijgt u de productietekening opgestuurd, zodat u hier nog eventuele wijzigingen in kunt doorvoeren. Tot slot worden alle onderdelen geproduceerd en bij u in Sint-Michielsgestel gemonteerd op het afgesproken moment.

sint-michielsgestel

Milieubewust en innovatief in Sint-Michielsgestel

Michel van Lieshout Interieurbouw onderscheidt zich in de wereld van de interieurbouw door voorop te lopen op het gebied van milieubewustzijn en innovativiteit. Doordat Michel de trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurbouw en milieu goed in de gaten houdt, durft hij de stap te zetten en loopt hij graag voorop. Michel werkt met materialen als staal, natuursteen, HPL en massief hout waardoor uw interieur uit duurzame materialen zal bestaan. Deze materialen kunnen dus bijvoorbeeld worden verwerkt in uw maatwerk keuken, uw maatwerk kasten of uw balie. Zou u graag uw plafond, verlichting of uw vloer ook door Van Lieshout laten verzorgen? Dit kan. Om uw interieur helemaal compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uw vloer, uw verlichting en uw systeemplafonds door Michel te laten verzorgen.

Uw droominterieur in Sint-Michielsgestel

Wacht niet langer met het waarmaken van uw dromen en kies voor Michel van Lieshout: innovatief, secuur en professioneel. Geen enkele situatie is te complex, dus vrees niet dat Michel niet de perfecte oplossing heeft voor u. Neem voor vrijblijvend advies contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en bespreek de vele mogelijkheden op het gebied van interieurbouw in Sint-Michielsgestel.