Interieurbouw en montage Schijndel

In Schijndel uw interieur prachtig op maat gemaakt

Met veel passie runt Michel zijn eigen bedrijf Michel van Lieshout Interieurbouw en Montage in Schijndel. Sinds 2014 is Michel actief als zelfstandig ondernemer. Voordat hij hiermee begon heeft hij veel ervaring opgedaan als autocad tekenaar, werkvoorbereider en interieurbouwer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Michel terecht. Iedereen uit Schijndel kan contact opnemen die graag geweldig interieur of speciaal meubilair op maat wilt hebben. Particulieren in Schijndel kunnen Michel benaderen voor badkamermeubels, loungesets, sauna’s, maatwerk kasten en keukens, prachtige inloopkasten en radiator ombouw. Bedrijven in Schijndel en horeca ondernemingen kunnen bij Michel terecht voor een totale praktijk-, horeca- en winkelinrichting en balies op maat.

Veel kennis en ervaring in interieurbouw

Voor uw nieuwe interieur of inrichting in Schijndel wenst u natuurlijk optimale kwaliteit. Deze kwaliteit krijgt u bij Michel van Lieshout. Hij is een interieurbouwer die uw wensen laat uitkomen. Dankzij zijn ervaring en kennis is hij hier zeer bekwaam in. Tevens houdt hij wel van een uitdaging en gaat hij graag elk speciaal project aan. Om te allen tijde innovatief te blijven, gaat Michel graag met zijn tijd mee. Hierbij besteedt hij extra aandacht aan duurzaamheid en nieuwe materialen. Materialen die Michel in uw interieur kan verwerken: plaatmaterialen, HPL, staal, decorplaten, natuursteen, massief hout en glas. Wilt u graag een ander specifiek materiaal? Vraag Michel om de mogelijkheden.

Schijndel

In Schijndel een interieurbouwer voor uw interieur

Michel besteedt veel aandacht aan uw gehele interieur in Schijndel en bekijkt altijd de mogelijkheden om er een prachtig geheel van te maken. Bijvoorbeeld een mooie en complete winkel- en horeca inrichting, balies op maat, inloopkasten, een radiator ombouw en maatwerk kasten en keukens. Om voor u een realisatie van A tot Z te verwezenlijken, produceert Michel niet alleen uw interieur op maat, maar kijkt hij ook naar de rest van uw pand of woning in Schijndel zoals verlichting, vloer en plafonds. Michel werkt efficiënt en houdt zich goed aan de afspraken. Dit kan hij u garanderen omdat hij alleen werkt. Wilt u gebruik maken van Michel zijn diensten? Benader hem dan voor een kennismakingsgesprek. Na het gesprek stelt Michel een offerte op en maakt hij een productietekening. Na uw goedkeuring wordt uw gehele project binnen de afgesproken tijdslimieten voltooid.

Dit kan Michel van Lieshout Interieurbouw u in Schijndel bieden

Wat Michel van Lieshout interieurbouw u kan bieden: eerlijke prijzen, 3D tekeningen, ruime ervaring, afspraken worden nagekomen, uitstekende service en excellent vakmanschap. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-11206114. Of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Michel maakt graag voor u: complete winkel- of horeca inrichtingen, balies op maat, radiator ombouw, inloopkasten en maatwerk kasten en keukens in Schijndel.