Interieurbouw en montage Oss

Nabij Oss een deskundige interieurbouwer

Michel van Lieshout is in 2014 gestart met zijn eigen onderneming in montage en interieurbouw in de buurt van Oss. Hij is dé interieurbouwer voor iedereen die graag een betrouwbare vakman wil inschakelen voor hun klus in Oss. Wilt u bijvoorbeeld voor uw bedrijf een prachtige balie geheel op maat? Moet uw gehele winkelinrichting aangepast worden? Of wilt u een specifieke horeca inrichting, maatwerk kast, keuken of inloopkast? Wat u ook wenst, Michel van Lieshout maakt het voor u. Het vakmanschap van Michel is in te schakelen voor zowel bedrijven, horeca ondernemingen als particulieren in Oss.

Betrouwbare samenwerking en nauwkeurig maatwerk

Werkzaamheden die netjes en zorgvuldig worden uitgevoerd en een betrouwbare service, dat krijgt u als u Michel van Lieshout benadert voor de interieurbouw in Oss. Michel werkt altijd volgens overeengekomen afspraken en produceert en monteert uw interieur of meubelstuk altijd op tijd. Om u dit te garanderen werkt Michel alleen samen met leveranciers die ook goed scoren op hun betrouwbaarheid. Heeft u bijzondere wensen? Bijvoorbeeld een specifieke horeca inrichting, winkel- of kantoorinrichting? Of wilt u een uniek design voor uw inloopkast, maatwerk kast of balies? Wat u ook in gedachten heeft: Michel van Lieshout gaat ervoor zorgen dat uw wensen worden vervuld. Dit kan hij realiseren dankzij zijn lange ervaring en kennis als interieurbouwer. Michel kent geen overdracht momenten omdat hij zelfstandig werkt. Dit heeft het voordeel dat hij u in Oss scherpe prijzen kan aanbieden en u altijd een goede kwaliteit kan verzekeren.

Oss

Materiaalkeuze voor uw interieurbouw in Oss

Michel van Lieshout streeft er altijd naar om u optimaal maatwerk aan te bieden in Oss. Voor alle totaalinrichtingen, bijvoorbeeld kantoor-, ziekenhuis-, winkel- en horeca inrichting. Of voor al het maatwerk zoals keukens, balies, kasten en radiator ombouw, heeft u bij Michel van Lieshout de keuze uit diverse materialen. Alle projecten worden eerst voorbereid in zijn eigen werkplaats alvorens ze bij u in Oss worden gemonteerd. Materialen waar Michel mee werkt:

  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen
  • Massief hout
  • Diverse plaatmaterialen
  • HPL (formica)
  • Decorplaten (fineer)

Werkwijze van Michel van Lieshout

Voor interieurbouw, speciaal meubilair en projectinrichting kunt u rekenen op het vakmanschap en de ervaring van Michel van Lieshout. Wilt u Michel inschakelen, dan stelt hij een vrijblijvende offerte voor u op. Vervolgens zal Michel bij u in Oss inmeten en een op maat gemaakte productietekening maken. Hij verzorgt vervolgens het gehele proces, van productie tot montage en de nazorg. Neem contact op voor meer informatie door te bellen naar: 06-11206114 of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Bel Michel als u een interieurbouwer zoekt voor winkel- en horeca inrichting, balies maken, inloopkasten, radiator ombouw en maatwerk voor kasten en keukens in de buurt van Oss.