Interieurbouw en montage Oirschot

Uw vakkundige interieurbouwer in Oirschot

Bent u in de omgeving van Oirschot op zoek naar een vakkundige interieurbouwer? Dan zit u helemaal goed bij Michel van Lieshout. Sinds 2014 houd ik mij zich bezig met het produceren en monteren van onder andere maatwerk keukens, winkelinrichtingen, balies en walk in closets. Ik verkoop mijn producten zowel aan particulieren als bedrijven. Particulieren kunnen bijvoorbeeld bij mij terecht voor maatwerk keukens en kasten of een radiator ombouw. Bedrijven kunnen op mijn vakmanschap rekenen bij het produceren van balies, horeca inrichting of winkelinrichting. Neem snel contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct uw wensen aan mij doorgeven vanuit Oirschot.

Ook voor de zakelijke markt in Oirschot

Wenst u in Oirschot een nieuwe winkel of restaurant te openen? Of wilt u uw bestaande pand een volledig nieuwe winkelinrichting of horeca inrichting geven? Dan help ik u graag. Ik bied u een totaalconcept aan waar ook elementen als de vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds toebehoren. Ik vind het belangrijk dat alle onderdelen in het interieur goed op elkaar aansluiten. De winkelinrichting of horeca inrichting wordt volledig op maat gemaakt en gedurende uw traject houd ik nauw contact met u. Tevens kunt u op mijn hulp rekenen na de oplevering.

oirschot

Mijn werkwijze

Wat is mijn werkwijze als interieurbouwer? Wanneer u een offerteaanvraag doet, ontvangt u van mij een uitgewerkte offerte. Om het voor u duidelijk en overzichtelijk te houden, is de offerte opgesplitst in verschillende posities waarbij de montage per positie los vermeld is. Ik denk met u mee en zal daarom, indien interessant, een alternatief aanbieden. Vervolgens zal de winkelinrichting of zullen de meubels ingemeten worden en zal een productietekening worden gemaakt. Deze tekening stuur ik naar u op in Oirschot, zodat u altijd nog aanpassingen kunt laten doen. Daarna zullen de juiste onderdelen worden gekozen en de productie worden gestart. De verschillende onderdelen zullen ten slotte op de afgesproken datum worden afgeleverd en gemonteerd.

Het materiaalgebruik

In mijn werkplaats bereid ik alle projecten voor. Vervolgens kunnen deze op locatie worden gemonteerd. Tijdens mijn projecten werk ik onder ander met:

  • Glas
  • Staal
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • Decor platen (fineer)
  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)

Met mijn brede kennis en vakmanschap, maak ik als interieurbouwer van ieder project een succes.

Benader mij vanuit Oirschot

Zoekt u in Oirschot een bedrijf waar u terecht kunt voor vakkundige interieurbouw? Benader mij dan via 06-11206114 of mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. U kunt dan rekenen op mijn hulp bij het realiseren van een prachtige winkelinrichting, horeca inrichting of maatwerk kasten en keukens in Oirschot.