Interieurbouw en montage Nuenen

Geen situatie onmogelijk in Nuenen

Doordat ik me al sinds 2014 verdiep in de interieurbouw in de omgeving van Nuenen en me gefocust heb op het produceren en monteren van bijvoorbeeld kasten, keukens en totaalinrichtingen van horecagelegenheden, kan ik voor elke situatie een passende oplossing bieden. Daarnaast stel ik betrouwbaarheid voorop en kunt u er zeker van zijn dat afspraken altijd nagekomen worden. Offertes zijn op tijd af, er wordt op de afgesproken datum gemonteerd in Nuenen en wanneer er klachten zijn, doe ik er alles aan om deze zo snel mogelijk op te lossen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u na de oplevering geen service meer heeft. Ook na de oplevering sta ik voor u klaar en bied ik u de service die u gewend bent.

Een efficiënte werkwijze

De werkwijze van Michel van Lieshout Interieurbouw is efficiënt, persoonlijk en duidelijk. U heeft tijdens het traject bij mij één aanspreekpunt: ik werk namelijk alleen. Als eerste stel ik een offerte op en kijk ik gelijk naar andere opties en alternatieven. Wanneer deze alternatieven wellicht interessant voor u zijn, zal ik deze aan de offerte toevoegen. Wanneer de situatie ingemeten is, wordt de productietekening gemaakt en worden de onderdelen in productie genomen. Deze worden vervolgens op de afgesproken datum bij u in Nuenen geleverd of gemonteerd.

nuenen

Een totaalconcept in Nuenen

Bij Michel van Lieshout Interieurbouw krijgt u een gerealiseerd totaalconcept dat van A tot Z aan uw verwachtingen zal voldoen. Wanneer u naast bijvoorbeeld een inloopkast een keuken op maat wenst, maar zich zorgen maakt over bijvoorbeeld de vloer of het plafond, dan is dat voor mij geen probleem. Ik biedt u een totaalconcept waar ook de vloerbedekking, verlichting en de systeemplafonds tot behoren. Er is geen sprake van overdrachtsmomenten omdat ik alleen werk, waardoor de kwaliteit van mijn producten gegarandeerd is voor een concurrerende prijs.

Ontdek de vele voordelen

Ik beschik over enorm brede kennis en vakmanschap door mijn vele jaren aan ervaring. Ik streef ernaar om van ieder project een succes te maken, ik durf te innoveren en loop graag voorop.
Daarom kan ik u in Nuenen vele voordelen bieden:

  • Ruime ervaring
  • Korte doorlooptijden
  • 2D tekeningen
  • Klantgerichte service

Een klantgerichte service in Nuenen

Kies voor Michel van Lieshout Interieurbouw en profiteer van een gerealiseerd totaalconcept van A tot Z waarbij u in Nuenen uniek en professioneel maatwerk krijgt. Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden contact op via 06-11206114 of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en ik kijk samen graag naar de vele opties om uw droominterieur door een interieuwbouwer in Nuenen te verwezenlijken.