Interieurbouw en montage Nijmegen

Een interieurbouwer dichtbij Nijmegen

Bent u vanuit Nijmegen op zoek naar een betrouwbare interieurbouwer die efficiënt werkt en doet wat hij afspreekt? Dan is Michel van Lieshout dé vakman waar u naar op zoekt bent. Hij maakt uw gewenste interieur op maat en zet zich graag in voor ingewikkelde projecten. Zijn werkwijze kenmerkt zich door nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en vakkundigheid. De projecten die hij op zich neemt zijn: kantoor-, horeca- en winkelinrichtingen, maatwerk balies, kasten, keukens, radiator ombouw en inloopkasten. Geheel volgens het overeengekomen ontwerp, wordt uw nieuwe interieur of meubelstuk bij u in Nijmegen gemonteerd. Of u nu een interieurbouwer wilt inschakelen voor uw bedrijf of woning in Nijmegen: Michel van Lieshout staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Ook grote en uitdagende projecten zijn welkom!

Complete realisatie voor uw project

Iedereen in en om Nijmegen die gebruikt maakt van Michel zijn diensten krijgt een totaalconcept. Dit bestaat uit het maken van een productieontwerp, het produceren en monteren van interieurbouw en speciaal meubilair. Denk aan balies, inloopkasten, maatwerk keukens en kasten. Daarnaast wordt er gekeken naar het complete plaatje. Het doel is ervoor zorgen dat het gehele interieur een prachtig geheel wordt. Zo heeft u straks een perfecte horeca-, winkel- of kantoorinrichting. Bij Michel van Lieshout interieurbouw verloopt de communicatie soepel omdat u maar één aanspreekpunt heeft. Tevens wordt er efficiënt gewerkt en kunt u altijd rekenen op topkwaliteit. Dit kan Michel garanderen omdat hij zelfstandig werkt. Hij kan u daarom ook een eerlijke prijs en optimale service aanbieden.

Nijmegen

Zo gaat Michel van Lieshout te werk bij uw project in Nijmegen

Wilt u Michel van Lieshout benaderen voor uw interieurbouw? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en laat hem een offerte opstellen. U legt uw wensen voor aan Michel en hij zal later bekijken of hij uw ideeën misschien nog kan optimaliseren door alternatieven voor te stellen. U ontvangt een gedetailleerde productietekening, zodra u de offerte en het ontwerp heeft goedgekeurd. Michel zal de tekening naar u in Nijmegen toesturen zodat u nog aanpassingen kunt doorgeven. Tevreden? Dan start Michel direct met de productie in zijn eigen werkplaats. Wanneer de voorbereidingen af zijn, wordt er een dag gepland om uw nieuwe interieur te leveren en te monteren.

In Nijmegen profiteren van een inbouwkast of radiatorombouw

Kies voor puur vakmanschap en een uitstekende service, kies voor de interieurbouw en montage van Michel van Lieshout. Alle projecten zoals inloopkasten, balies op maat, radiator ombouw, maatwerk kasten of keukens, winkelinrichting of horeca inrichting worden naar uw wensen gerealiseerd. Geïnteresseerd? Bel naar: 06-11206114 of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl om in contact te komen met een betrouwbare interieurbouwer in Nijmegen.