Interieurbouw en montage Helmond

Uw ervaren en betrouwbare partner in Helmond

Doordat Michel van Lieshout zich al vanaf 1 september 2014 in de omgeving van Helmond bezighoudt met het produceren en monteren van onder andere keukens, balies en totaalinrichtingen van horecapanden voor zowel de zakelijke als particuliere markt, heeft hij vele jaren ervaring op kunnen doen in beide markten en in de interieurbouw. Hierdoor kan er voor elke situatie een passende oplossing worden geboden. Voor de zakelijke markt maak ik onder andere balies, kasten, bureaus, winkelinrichtingen en praktijkinrichtingen. Voor de particuliere markt kunt u denken aan sauna’s, keukens, (inloop)kasten en badkamermeubelen.

Een gerealiseerd totaalconcept

Heeft u bijvoorbeeld een restaurant of café in Helmond en zou u het liefste in één keer het hele pand aanpakken? Dat is voor mij geen probleem. Ik bied u een totaalconcept voor een realisatie van A tot Z doordat ik ook de vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds voor u kan realiseren. Hierdoor zorg ik voor een gerealiseerd totaalconcept van A tot Z. Ik werk alleen en kan daardoor zelfstandig interieurelementen van begin tot eind maken. Overdrachtsmomenten worden hierdoor overbodig, waardoor er een concurrerende prijs ontstaat en kwaliteit centraal staat.

helmond

Mijn persoonlijke werkwijze

Ik hanteer een betrouwbare en persoonlijke werkwijze. Doordat ik alleen werk, heeft u gedurende het traject een centraal aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Ik stel na uw aanvraag een uitgewerkte offerte op die gesplitst is in verschillende posities waarbij de montage per positie los is vermeld. Ik denk bij het opstellen van de offerte direct met u mee door te kijken naar een eventueel beter alternatief. Deze zal ik aan de offerte toevoegen wanneer dit wellicht interessant is. Hierna wordt de situatie bij u in Helmond ingemeten, waarna de productietekening wordt gemaakt en deze naar u toegezonden wordt. Tot slot worden de onderdelen in productie genomen in mijn werkplaats nabij Helmond waarna de onderdelen op de afgesproken datum worden geleverd of gemonteerd.

De nieuwste materialen in Helmond

Ik durf te innoveren. Daarom ligt bij mij de focus op de nieuwste materialen en duurzaamheid. Ik werk onder andere met de volgende materialen:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Ik beschik over enorm brede kennis en heb vakmanschap in huis. Ik streef ernaar om van ieder project een succes te maken en kies daarom voor nieuwe, kwalitatief goede materialen.

Uw betrouwbare partner in Helmond

Michel van Lieshout is de meest ervaren en betrouwbare partner in interieurbouw nabij Helmond. Neem voor meer informatie contact op via 06-11206114 of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en ik help u graag bij het realiseren van uw droominterieur in Helmond van A tot Z.