Interieurbouw en montage Gemert

Nabij Gemert een dynamisch interieurbedrijf

Wilt u een betrouwbare interieurbouwer nabij Gemert die zijn afspraken nakomt? Michel van Lieshout is dé vakman waar u moet zijn voor een prachtig interieur op maat. Ook al heeft u een zeer uiteenlopend project, dan nog kunt u altijd rekenen op de nauwkeurigheid, vakkundigheid en zorg van Michel. Projecten die hij kan verzorgen zijn onder andere horeca-, kantoor- en winkelinrichtingen, inloopkasten, maatwerk kasten en keukens, balies en een radiator ombouw. Geheel volgens ontwerp worden de interieuronderdelen op uw locatie in Gemert gemonteerd. Of u nu een interieurbouwer nodig heeft voor een project voor uw woning in Gemert of uw kantoor: Michel van Lieshout staat voor particulieren en bedrijven klaar. Ook voor lastige en uitdagende projecten helpt Michel u graag, hij houdt namelijk wel van een uitdaging!

Realisatie van A tot Z voor uw project

Iedere klant in en om Gemert krijgt van Michel van Lieshout een totaalconcept. Dit bevat montage, productie en ontwerp van speciaal meubilair en volledige interieurbouw. Bijvoorbeeld van inloopkasten, balies, maatwerk kasten en maatwerk keukens. Verder wordt er ook rekening gehouden met uw vloer, systeemplafonds en verlichting. Het mooiste is natuurlijk wanneer het gehele interieur een mooi geheel vormt, en dat is ook het doel van Michel van Lieshout. Zo verkrijgt u een perfecte kantoor-, horeca of winkelinrichting. Bij Michel van Lieshout Interieurbouw heeft u één aanspreekpunt, waardoor de communicatie soepel verloopt en er efficiënt gewerkt kan worden. Michel kan u zijn topkwaliteit garanderen omdat hij alleen werkt. Dat geeft hem ook de mogelijkheid om u een optimale service te bieden en een eerlijke prijs.

Gemert

Zo verloopt de werkwijze voor uw project in Gemert

Michel van Lieshout inhuren als interieurbouwer? Neem dan contact op en laat geheel vrijblijvend een offerte opstellen. Mochten er manieren zijn om uw ideeën praktischer of mooier te maken, dan kan Michel u alternatieven voorstellen. Michel maakt een gedetailleerde productietekening zodra u akkoord gaat met de offerte en het ontwerp. U krijgt in Gemert de tekening toegezonden om u de ruimte te geven aanpassingen door te geven. Bent u tevreden, dan start Michel met de productie in eigen werkplaats. Vervolgens spreken jullie een moment af wanneer Michel uw project kan leveren en monteren.

De excellente service en vakmanschap van een interieurbouwer in Gemert

Kies voor een geweldige service en puur vakmanschap, kies voor interieurbouwer Michel van Lieshout. Alle werkzaamheden omtrent balies op maat, inloopkasten, maatwerk keukens of kasten, radiator ombouw, horeca inrichting en winkelinrichting worden geheel uitgevoerd zoals van te voren is afgesproken. Daarnaast krijgt u altijd optimale kwaliteit. Interesse? Bel dan naar: 06-11206114. Of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl.