Interieurbouw en montage Erp

Jong en dynamisch interieurbedrijf nabij Erp

Zocht u naar een kwalitatieve interieurbouwer nabij Erp waarvan u op aan kunt? Contacteer dan Michel van Lieshout. Met veel vakkundigheid, nauwkeurigheid en zorg, helpt Michel u bij de meest uiteenlopende projecten, waarbij het doel is een mooi interieur op maat te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk kasten of keukens, een radiator ombouw, balies, inloopkasten, horeca inrichting en winkelinrichting. De onderdelen voor het interieur worden op uw locatie in Erp volgens het ontwerp en uw wensen gemonteerd. Of u nu Michel van Lieshout wilt inschakelen voor uw bedrijf of voor uw woning in Erp: u kunt altijd rekenen op zijn diensten. Heeft u een lastig of speciaal project? Leg het voor aan Michel. Dankzij zijn ervaring en passie voor het vak, weet hij altijd een goede oplossing te vinden.

Uw interieur gerealiseerd van A tot Z

Bij Michel van Lieshout krijgt iedere klant in Erp een totaalconcept aangeboden. De diensten van Michel houden niet op bij het ontwerpen, produceren en monteren van speciaal meubilair en interieur, zoals maatwerk keukens, kasten, inloopkasten en balies. Er wordt ook rekening gehouden met verlichting, de vloer en systeemplafonds. Het streven is ervoor zorgen dat het gehele interieur één prachtig geheel wordt. Bijvoorbeeld wanneer u Michel inschakelt voor uw gehele winkel-, horeca of kantoorinrichting. U krijgt dus een gerealiseerde interieurbouw van A tot Z. Hierbij heeft u één aanspreekpunt, wat erg goed is voor duidelijke communicatie en strakke efficiëntie. Michel van Lieshout werkt alleen, daarom kan hij u zijn excellente kwaliteit garanderen en een uitstekende service aanbieden.

erp

De werkwijze van Michel van Lieshout in Erp

Wilt u gebruikmaken van de diensten van interieurbouwer Michel van Lieshout? Contacteer Michel zodat hij een vrijblijvende offerte kan opstellen. Michel zal ook bekijken of hij u mogelijke alternatieven kan aanbieden om het ontwerp te verbeteren. Na uw goedkeuring zal Michel langskomen voor inmeten en hij zal een productietekening maken. U ontvangt de tekening bij u in Erp, zodat u de mogelijkheid heeft aanpassingen door te geven. Hierna start de productie in eigen werkplaats om u overlast te besparen. De laatste stap is alles op de afgesproken tijd leveren en monteren.

Service en vakmanschap in Erp

Wanneer u kiest voor de diensten van Michel van Lieshout, dan kiest u voor een geweldige service en fantastisch vakmanschap. Michel levert u altijd optimale kwaliteit en komt zijn afspraken na zodat u zonder stress kunt genieten van uw maatwerk kasten, keuken, balies, winkelinrichting, horeca inrichting en radiator ombouw. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Bel dan naar: 06-11206114 of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Michel levert u altijd optimale kwaliteit en komt zijn afspraken na zodat u zonder stress kunt genieten van uw maatwerk kasten, keuken, balies, winkelinrichting, horeca inrichting en radiator ombouw in Erp.