Interieurbouw en montage Elst

Uw vakbekwame interieurbouwer in Elst

Woont u in de omgeving van Elst en wenst u de hulp van een vakman op het gebied van interieurbouw? Dan bent u aan het juiste adres bij Michel van Lieshout. In 2014 ben ik met mijn interieurbouw bedrijf gestart. Sindsdien ben ik het adres voor maatwerk keukens, winkelinrichtingen, balies en walk in closets. Ik lever mijn producten zowel aan de particuliere als de zakelijke markt. Zo kunnen particulieren bij mij terecht voor onder andere maatwerk keukens en kasten of een radiator ombouw. Voor bedrijven verzorg ik bijvoorbeeld balies, een horeca inrichting of winkelinrichting. Benieuwd geworden naar wat ik voor u kan doen in Elst? Neem dan contact met mij op en geef uw wensen aan mij door.

Een nieuwe winkelinrichting in Elst

U zit bij mij helemaal goed, wanneer u in Elst een nieuwe winkelinrichting of horeca inrichting voor uw winkel of restaurant wenst. Deze winkelinrichting of horeca inrichting wordt geheel op maat voor u ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Ik hou bij de totaalinrichting rekening met alle elementen die belangrijk zijn in een interieur. Dus ook de vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds worden helemaal naar uw wensen uitgekozen en geïnstalleerd. Tevens is het voor mij belangrijk dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier ontstaat er een winkelinrichting die helemaal de sfeer weergeeft die u wenst.

elst

Hoe ik te werk ga als interieurbouwer

Hoe ga ik als interieurbouwer te werk? Na het doen van een offerteaanvraag, krijgt u van mij een uitgewerkte offerte. Deze offerte is opgesplitst in verschillende posities waarbij de montage per positie los vermeld is. Zo wil ik alles transparant voor u houden. Wanneer deze offerte is goedgekeurd, wordt de winkelinrichting of de meubels ingemeten en maak ik een productietekening. De productietekening wordt naar u toegezonden in Elst, zodat er eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan. Vervolgens start ik met de productie en maak ik de verschillende onderdelen in mijn werkplaats. Ten slotte worden de verschillende onderdelen op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd.

De materialen die worden gebruikt

De werkplaats is dus de plek waar ik al mijn projecten voorbereid. Bij het ontwikkelen van meubels of een interieur maak ik onder andere gebruik van de volgende materialen:

  • Glas
  • Staal
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Natuursteen
  • Decor platen (fineer)
  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)

Met mijn brede kennis, vakmanschap en juiste aanpak, maak ik van ieder project een succes.

Neem contact op vanuit Elst

Heeft u in Elst ook behoefte aan de hulp van een interieurbouwer? Neem dan contact met mij op via 06-11206114 of mail naar michel@interieurbouwveghel.nl. Ik realiseer dan graag uw ideale winkelinrichting, horeca inrichting of maatwerk kasten en keukens in Elst.