Interieurbouw en montage Eindhoven

Dynamisch interieurbedrijf nabij Eindhoven

Op zoek naar een goede interieurbouwer nabij Eindhoven waar u van op aan kunt? Neem dan contact op met Michel van Lieshout. Met veel zorg, vakkundigheid en nauwkeurigheid kan Michel u helpen bij de meest uiteenlopende projecten, met een prachtig interieur op maat als resultaat. Denk bijvoorbeeld aan een radiator ombouw, maatwerk kast, balies, maatwerk keukens, inloopkasten, winkelinrichting en horeca inrichting. De interieuronderdelen worden op uw locatie in Eindhoven netjes gemonteerd volgens het ontwerp. Of u nu voor uw bedrijf gebruik wilt maken van Michel van Lieshout zijn diensten, of voor uw woning in Eindhoven: iedereen is welkom. Heeft u een speciaal of lastig project? Schroom niet om uw wensen aan Michel voor te leggen, hij houdt wel van een uitdaging!

Realisatie van uw interieur van A tot Z

Michel van Lieshout biedt iedere klant in Eindhoven een totaalconcept aan. Dit betekent dat de diensten verder gaan dan alleen het ontwerpen, produceren en monteren van speciaal meubilair zoals maatwerk kasten, keukens, balies en inloopkasten. Zo wordt er ook gekeken naar de vloer, verlichting en systeemplafonds. Het doel is ervoor zorgen dat alle onderdelen van het interieur prachtig op elkaar aansluiten. Dit geldt dus bijvoorbeeld voor uw gehele horeca-, winkel- of kantoorinrichting. U ontvangt dus een realisatie in interieurbouw en montage van A tot Z. U heeft hierbij één aanspreekpunt. Op die manier kan er efficiënt gewerkt worden en kunnen er duidelijke afspraken worden gemaakt. Doordat Michel van Lieshout alleen werkt, kan hij u ook zijn ultieme kwaliteit garanderen en u een excellente service en prijs aanbieden.

Eindhoven

Werkwijze van offerte tot montage in Eindhoven

Heeft u interesse in de diensten van interieurbouwer Michel van Lieshout? Neem dan contact op en Michel kan een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wanneer nodig, zal Michel alternatieven aanbieden die uw ontwerp nog mooier of praktischer kunnen maken. Na akkoord komt Michel langs voor inmeten om vervolgens een productietekening te maken. De tekening wordt naar u in Eindhoven verzonden, waarna u de mogelijkheid heeft om eventuele wijzigingen aan te geven. Hierna wordt er overgegaan tot productie. Dit gebeurt in eigen werkplaats zodat u er geen last van heeft. Als laatste wordt alles bij u op de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd.

Vakmanschap en service in Eindhoven

Als u voor Michel van Lieshout Interieurbouw kiest, kiest u voor puur vakmanschap en een geweldige service. Michel komt zijn afspraken na en levert u altijd optimale kwaliteit voor uw maatwerk kasten of keukens, winkelinrichting, balie op maat, inloopkast, radiator ombouw en horeca inrichting. Interesse? Neem contact op door te bellen naar: 06-11206114 of stuur een e-mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Laat Michel van Lieshout als betrouwbare interieurbouwer uw inloopkasten of balies in Eindhoven verzorgen.