Interieurbouw en montage Deurne

Een gerealiseerd totaalconcept van A tot Z in Deurne

Michel van Lieshout Interieurbouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf in de omgeving van Deurne dat zich sinds 2014 heeft verdiept in de interieurbouw en dan met name het produceren en monteren van maatwerk. Denk hierbij aan maatwerk keukens, badkamers, balies, walk in closets, maar ook aan totaalinrichtingen zoals winkelinrichtingen en horeca inrichtingen. Michel weet door zijn vele jaren aan ervaring voor elke situatie, hoe complex ook, een passende oplossing te vinden. Daarnaast staat betrouwbaarheid voorop. Afspraken worden nagekomen, offertes zijn op tijd af en bovendien zijn de leveranciers van Michel op betrouwbaarheid geselecteerd. U bent in Deurne dus altijd verzekerd van kwaliteit.

Van Lieshout: innovatief en milieuvriendelijk

Michel durft in de wereld van de interieurbouw voorop te lopen door de trends en ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijkheid en de interieurbouw zelf in de gaten te houden. Hij werkt met verschillende duurzame en nieuwe materialen waardoor Michel blijft innoveren. Een greep uit de duurzame materialen waar Michel mee werkt:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Deze materialen kunnen verwerkt worden in uw maatwerk keuken, badkamer, uw walk-in-closet en de balies bij uw winkelinrichting. Neem gerust eens contact op om de vele mogelijkheden voor u in Deurne te bespreken.

deurne

Een werkwijze met een duidelijk aanspreekpunt in Deurne

Doordat Michel alleen werkt, is er één aanspreekpunt en ontstaat er geen onduidelijkheid. U krijgt alle ontwikkelingen rondom uw maatwerk mee en bent overal direct van op de hoogte. Michel start het proces van uw maatwerk door het opstellen van een duidelijke factuur. Hierna komt Michel naar Deurne toe om de situatie in te meten en u vervolgens de productietekening op te sturen. Hierdoor kunt u er nog wijzigingen in doorvoeren. Bent u tevreden met de tekening? Dan begint Michel met het produceren van de onderdelen voor uw maatwerk en komt hij deze op de afgesproken datum monteren.

Boost uw interieur in Deurne met maatwerk

Bent u er eigenlijk al over uit dat maatwerk de enige oplossing is, maar weet u niet zo goed waar u met uw wensen terecht kunt? Neem dan contact op met Michel van Lieshout Interieurbouw. Michel werkt persoonlijk maar professioneel en vindt voor elke situatie een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en we voorzien u graag van vrijblijvende informatie. Uw interieur wordt van A tot Z verzorgd in Deurne en u ziet binnen de kortste keren uw maatwerk kasten of keuken tegemoet.