Interieurbouw en montage Den Bosch

Maatwerk interieur in Den Bosch

Michel van Lieshout interieurbouw en montage wordt gerund door Michel en is een eenmansbedrijf. Na jarenlange ervaring als autocad tekenaar, interieurbouwer en werkvoorbereider, besloot Michel in 2014 zijn eigen bedrijf te starten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hem terecht. Michel maakt voor iedereen in Den Bosch interieur op maat en speciaal meubilair. Particulieren uit Den Bosch kunnen hem inschakelen voor een radiatorombouw, inloopkasten, maatwerk keukens en kasten, badkamermeubels, loungesets en sauna’s. Horeca en bedrijven in Den Bosch kunnen Michel vragen voor complete balies, praktijk-, horeca- en winkelinrichtingen op maat.

Kwalitatief vakmanschap en veel kennis

Wanneer u een interieurbouwbedrijf wilt inschakelen voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, dan verwacht u natuurlijk kwaliteit voor uw maatwerk interieur. Tevens vindt u het belangrijk dat het interieur of het meubelstuk aan uw wensen voldoet. Aangezien Michel een vakman in hart en nieren is, veel ervaring heeft en wel van een uitdaging houdt, kan hij ook uw project naar verwachting afleveren in Den Bosch. Dankzij zijn ervaring en kennis durft hij te innoveren en gaat hij met de tijd mee. Daarbij richt hij zich graag op duurzaamheid en nieuwe materialen. Michel werkt onder andere met glas, massief hout, staal, natuursteen, plaatmaterialen, decorplaten en HPL. Heeft u andere wensen qua materiaal? Vraag naar de mogelijkheden!

den bosch

In Den Bosch uw interieur als één geheel

Of u Michel nu benadert voor een inloopkast, maatwerk keukens of kasten, een radiatorombouw, balies of een complete horeca- of winkelinrichting: hij wil er altijd voor zorgen dat uw complete interieur één passend geheel wordt. Hij kijkt dus verder dan alleen het produceren van uw interieur, hij kijkt ook of het interieur past bij de rest van uw woning of pand in Den Bosch. Denk aan de verlichting, vloeren en plafonds. Zo creëert Michel een realisatie van A tot Z, waarbij elk onderdeel aansluit op het andere. Aangezien Michel uitsluitend zelfstandig werkt, kan hij efficiënt werken en heeft u één aanspreekpunt. Interesse in zijn diensten? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. Na akkoord maakt Michel een productietekening en zal er daarna voor zorgen dat het project binnen de gestelde deadline wordt afgerond.

Waarom Michel van Lieshout Interieurbouw de juiste keuze is

Michel is voor u in Den Bosch de beste keuze omdat: hij goed vakmanschap aflevert, hij een ruime ervaring heeft, zijn afspraken nakomt en een uitstekende service biedt tegen eerlijke prijzen. Projecten die Michel als interieurbouwer voor u kan uitvoeren: maatwerk keukens en kasten, horeca inrichting, een radiator ombouw, inloopkasten, winkel inrichting en balies op maat. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-11206114 of stuur een mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. Laat Michel van Lieshout als interieurbouw uw inloopkasten in Den Bosch ontwerpen en monteren.