Interieurbouw en montage Brabant

Professionele interieurbouwer uit Brabant

Michel van Lieshout is in 2014 gestart met zijn eigen bedrijf in interieurbouw en montage. Mocht u in Brabant graag een betrouwbare interieurbouwer inschakelen, dan staat Michel van Lieshout voor u klaar. Met veel vakmanschap en passie kunt u bij hem terecht voor maatwerk kasten, inloopkasten, radiator ombouw, maatwerk keukens, horeca inrichting, winkelinrichting en balies geheel op maat. Zowel bedrijven als particulieren in Brabant kunnen beroep doen op de vakkundige capaciteiten van Michel van Lieshout.

Betrouwbaar en optimaal maatwerk

Wanneer u Michel van Lieshout vanuit Brabant inschakelt voor interieurbouw, dan kunt u rekenen op betrouwbare diensten die netjes worden uitgevoerd. Zo ontvangt u de offertes netjes op tijd en komt Michel bij u op de afgesproken tijden langs voor montage. De leveranciers van onderdelen zijn door Michel ook geselecteerd op betrouwbaarheid. Zo is het mogelijk om alles volgens planning uit te voeren. Heeft u een uitdagend verzoek? Bijvoorbeeld een hele grote inloopkast, apart design voor balies of specifieke wensen voor horeca inrichting of winkelinrichting? Dankzij jaren aan ervaring weet Michel van Lieshout Interieurbouw overal wel een passende oplossing voor te vinden. Omdat Michel alleen werkt, zijn er geen overdracht momenten, hierdoor heeft hij alles in de hand en kan hij u in Brabant een optimale kwaliteit garanderen voor een aantrekkelijke prijs.

brabant

Keuze uit diverse materialen voor uw interieurbouw in Brabant

Michel van Lieshout biedt u graag optimaal maatwerk aan in Brabant. Om die reden kunt u voor diverse materialen kiezen voor uw maatwerk kasten en keukens, radiator ombouw en totaalinrichtingen van horeca, winkels, kantoren, tandartsen, ziekenhuizen en balies. Om u zo weinig mogelijk overlast te bezorgen worden alle projecten nauwkeurig voorbereid in de eigen werkplaats. Vervolgens hoeft het alleen op uw locatie in Brabant gemonteerd te worden. De materialen waarmee wordt gewerkt:

  • Diverse plaatmaterialen zoals MDF en multiplex
  • Decor platen zoals fineer
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Staal
  • Natuursteen
  • Glas

Werkwijze en contact opnemen

Wilt u gebruik maken van de vakkundigheid en nauwkeurigheid van Michel van Lieshout Interieurbouw voor uw speciale meubilair of projectinrichting? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zal Michel komen inmeten, een producttekening maken en vervolgens de productie op zich nemen. Op de vooraf afgesproken tijd worden de onderdelen bij u in Brabant geleverd en gemonteerd.  Neem contact op door te bellen naar: 06-11206114 of mail naar: michel@interieurbouwveghel.nl. U kunt Michel van Lieshout interieurbouw inschakelen voor maatwerk kasten en keukens, inloopkasten, radiator ombouw, winkel- en horeca inrichting en balies in Brabant.