Interieurbouw en montage Boxtel

De betrouwbare oplossing voor elke passende situatie in Boxtel

Michel van Lieshout Interieurbouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat sinds 1 september 2014 zich in de buurt van Boxtel richt op het produceren en monteren van interieuronderdelen voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Hierdoor heeft Michel genoeg ervaring op kunnen doen om voor elke situatie, hoe complex ook, een oplossing te bieden. Ook stelt Michel betrouwbaarheid voorop en komt hij afspraken na. Op afgesproken data wordt er ook echt gemonteerd en klachten worden snel opgelost. Ook zijn offertes snel af en zijn Michels leveranciers op betrouwbaarheid geselecteerd.

De werkwijze in Boxtel

Gedurende het hele traject is er een aanspreekpunt: zo blijft de communicatie duidelijk en ontstaan er geen misverstanden. Ik stel na uw aanvraag een uitgebreide offerte voor u op die opgesplitst is in verschillende posities waarbij de montage los is vermeld. Hierna meet ik de situatie in Boxtel in, waarna er een productietekening wordt gemaakt. Deze zend ik naar u toe, waardoor u altijd nog wijzigingen kunt doorvoeren. Vervolgens worden de onderdelen in productie genomen waarna ze op afgesproken datum worden geleverd en gemonteerd. Alle projecten worden in mijn eigen werkplaats in de buurt van Boxtel voorbereid.

Boxtel

Een gerealiseerd totaalconcept in Boxtel

Michel van Lieshout biedt u een gerealiseerd totaalconcept van A tot Z, waarbij u zich nergens druk om hoeft te maken. Ik werk alleen en kan daardoor zelfstandig een interieurelement van het begin tot het eind maken. Zou u ook graag uw verlichting, plafondsysteem en uw vloerbedekking door mij willen laten verzorgen? Dan doe ik dit maar al te graag.

Profiteer in Boxtel van de vele duurzame materialen

Door de jarenlange verdieping van Michel van Lieshout Interieurbouw beschikt Michel inmiddels over enorm veel kennis en vakmanschap. Ook ligt de nadruk bij Van Lieshout Interieurbouw op vernieuwing. Michel loopt graag voorop en durft te innoveren, vandaar dat er wordt gewerkt met nieuwe materialen waarbij de nadruk op duurzaamheid ligt. Er wordt onder andere gewerkt met de volgende materialen:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Kennis en expertise van interieurbouw in Boxtel

Wacht niet langer en gun uzelf maatwerk dat met liefde en expertise voor u wordt gemaakt. Neem vanuit Boxtel contact met me op en ik voorzie u graag van vrijblijvend advies en verdere informatie. Neem contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en ik bespreek graag de mogelijkheden voor uw winkelinrichting of interieurbouw in Boxtel.