Interieurbouw en montage Boxmeer

Al uw maatwerk in Boxmeer professioneel gerealiseerd

Voor elke situatie kan Michel van Lieshout Interieurbouw in Boxmeer een gepaste oplossing vinden, zodat uw droominterieur in een mum van tijd van A tot Z gerealiseerd wordt. Omdat ik me sinds 1 september 2014 verdiep in de interieurbouw en het monteren en produceren van totaalinrichtingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, heb ik veel kennis en ervaring op kunnen doen. Daarnaast verzorg ik de interieurwensen van particulieren, zoals het produceren en monteren van kasten en keukens. Wenst u liever dat ik uw totale interieur ombouw tot uw droominterieur? Dat kan, ik verzorg namelijk, wanneer gewenst, ook de verlichting, de systeemplafonds en de vloerbedekking.

Van Lieshout Interieurbouw loopt voorop in Boxmeer

Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen in de interieurbouw. Daarom kies ik ervoor om bijvoorbeeld met innovatieve en duurzame materialen te werken zoals MDF en multiplex, maar ook fineer en massief hout. Ik loop hier graag in voorop en hou de trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurbouw en het milieu in de gaten. Hierdoor weet u zeker dat u modern maar milieubewust maatwerk opgeleverd krijgt. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten kan ik deze materialen verwerken in bijvoorbeeld inloopkasten, balies en kasten.

Boxmeer

Een centraal aanspreekpunt

Een nieuw interieur op maat laten maken, is een spannend traject voor u om in te gaan. Daarom is het fijn wanneer u duidelijk weet waar u met al uw vragen heen kunt, zodat niks onduidelijk voor u is. Bij Michel van Lieshout Interieur ben ik het enige aanspreekpunt omdat ik alleen te werk ga. Ik neem u daarom persoonlijk mee in het proces waardoor u niks ontgaat. Ik stel als eerste een duidelijke factuur op waarin ik andere opties en alternatieven met u bespreek. Daarna meet ik de situatie bij u in Boxmeer in en wordt er een uitgebreide maar duidelijke productietekening gemaakt waar u eventueel nog wijzigingen in kunt doorvoeren. Hierna worden de onderdelen geproduceerd en kom ik ze op de afgesproken datum bij u in Boxmeer monteren.

Neem contact op voor uniek maatwerk in Boxmeer

Bent u er eindelijk klaar voor om uw droominterieur te verwezenlijken, maar zoekt u nog een betrouwbare partner? Twijfel niet langer en neem contact op met Van Lieshout Interieurbouw. Met duurzame materialen en veel ervaring ontwerp en creëer ik samen met u een geweldig eindresultaat. Woont u in of bij Boxmeer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel mij dan via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl en we bespreken samen de opties. Kies voor Michel van Lieshout Interieurbouw voor maatwerk kasten of keukens in Boxmeer.