Interieurbouw en montage Beuningen

Uw maatwerk van A tot Z gerealiseerd in Beuningen

Sinds 2014 is Michel van Lieshout zelfstandig ondernemer in de buurt van Beuningen en is hij eigenaar van Michel van Lieshout Interieurbouw. Na autocad tekenaar en werkvoorbereider is Michel zelfstandig ondernemer geworden en neemt hij inmiddels al vele jaren opdrachten voor maatwerk aan van zowel particuliere als zakelijke klanten. Michel is in te zetten voor bijvoorbeeld inloopkasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, sauna’s, maatwerk kasten en ook voor de ombouw van uw radiator. Ook kan Michel de totaalinrichting van bijvoorbeeld uw horeca- en winkelinrichting of uw ziekenhuis verzorgen.

Een innovatieve werkwijze in Beuningen

Michel van Lieshout Interieurbouw heeft gedurende het proces een aanspreekpunt: Michel werkt alleen. Dit biedt vele voordelen: u wordt persoonlijk in het hele proces meegenomen en bent overal van op de hoogte. De factuur wordt als eerste duidelijk opgesteld en naar u toegestuurd. Ook worden eventuele aanbevelingen en adviezen vanuit Michel meegestuurd. Vervolgens wordt de situatie bij u in Beuningen ingemeten en wordt er een productietekening gemaakt waar u uw wijzigingen eventueel nog in kunt doorvoeren. Tot slot worden de onderdelen geproduceerd en komt Michel ze op de afgesproken datum in Beuningen monteren.

beuningen

Uw maatwerk met kennis en ervaring gebouwd

Heeft u een klus in Beuningen waar maatwerk bij komt kijken en besteedt u dit liever uit? Dit snapt Michel van Lieshout. Door een professional uw maatwerk te laten verzorgen, gebeurt dit niet alleen secuurder, maar wordt er ook met de beste materialen gewerkt. Denk aan de duurzame materialen als HPL, staal, decorplaten, natuursteen en massief hout. Naast deze duurzame materialen loopt Michel ook graag voorop. Hij houdt rekening met de trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurbouw en hij is milieubewust. Door voorop te lopen en de uitdaging aan te durven gaan, levert dit het beste resultaat op voor uw interieur. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Beuningen kan Michel zijn kennis en ervaring loslaten op bijvoorbeeld balies, kasten, maatwerk keukens en badkamers.

Schakel Van Lieshout in voor perfect maatwerk in Beuningen

Voor uniek, innovatief, secuur maar milieubewust maatwerk bent u bij Michel van Lieshout aan het juiste adres. Maatwerk keukens, kasten, maar ook totaalinrichtingen: voor elke situatie vindt Michel een gepaste oplossing. Neem voor meer informatie contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl voor vrijblijvend advies. Michel van Lieshout: een gerealiseerd maatconcept van A tot Z.