Interieurbouw en montage Best

Uw droominterieur in Best

In 2014 besloot Michel van Lieshout zelfstandig ondernemer te worden en startte hij Michel van Lieshout Interieurbouw in de buurt van Best. Inmiddels heeft Michel vele jaren ervaring kunnen opdoen en kan daardoor voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Best een passende oplossing voor elke situatie bieden. Michel van Lieshout Interieurbouw maakt onder andere walk in closets, maatwerk keukens, maar is ook in te zetten voor bijvoorbeeld uw radiator ombouw. Daarnaast kan Michel totaalinrichtingen van bijvoorbeeld uw horecapand of uw ziekenhuis in Best verzorgen.

Innovatie en professionele interieurbouw in Best

Doordat Michel van Lieshout Interieurbouw slechts één aanspreekpunt heeft, is de communicatie nooit onduidelijk. U weet te allen tijde waar u aan toe bent en komt zo niet voor vervelende verrassingen te staan. Deze duidelijke en effectieve werkwijze start met het opstellen en versturen van de factuur. Deze laat alle kosten overzichtelijk zien. Daarnaast geeft Michel eventuele adviezen en aanbevelingen. Daarna wordt de situatie ingemeten in Best en krijgt u de productietekening opgestuurd. Hierdoor kunt u nog eventuele wijzigingen doorvoeren als u het ergens niet mee eens bent. Wanneer dit rond is, worden de onderdelen geproduceerd en worden deze op het afgesproken moment gemonteerd bij u in Best.

best

Milieubewustzijn staat centraal

In de interieurbouw wordt er met veel verschillende materialen gewerkt. Om een steentje bij te dragen aan het milieu, wordt er bij Michel van Lieshout Interieurbouw met innovatieve en milieuvriendelijke materialen gewerkt. Michel loopt graag voorop en houdt de trends op het gebied van milieu, maar ook in de interieurbouw, zelf goed in de gaten. Hij durft ook echt de stap te zetten. Door te werken met duurzame materialen als staal, natuursteen, massief hout en HPL levert dit het beste resultaat op voor uw interieur in Best. Deze materialen kunnen onder andere worden gebruikt bij het maken van uw badkamer, kasten, uw balie of uw keuken.

De meest unieke interieurbouwer in Best

Michel van Lieshout Interieurbouw durft die stap te zetten en voorop te lopen: geef uw huis of kantoor een boost en kies voor uniek en innovatief maatwerk: door Michels ervaring levert hij totaalinrichtingen en vindt hij voor elke situatie een gepaste oplossing. Michel voorziet u graag van vrijblijvend advies. Neem daarom nu contact op via 06-11206114, of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl. Wacht niet langer en zie uw droom op het gebied van woninginrichting in Best snel tegemoet.