Interieurbouw en montage Arnhem

Voor elke situatie een passende oplossing in Arnhem

Michel van Lieshout Interieurbouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf in de buurt van Arnhem dat zich richt op het produceren en monteren van interieuronderdelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Doordat Van Lieshout Interieurbouw zich al vanaf 1 september 2014 focust op het produceren en monteren van kasten, keukens, balies en totaalinrichtingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, is er genoeg ervaring opgedaan om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Michel van Lieshout stelt betrouwbaarheid voorop. Offertes zijn op tijd af, er wordt op de afgesproken datum in Arnhem gemonteerd en eventuele klachten worden snel opgelost. Ook zijn onze leveranciers op betrouwbaarheid geselecteerd.

Werkwijze: van ontwerp tot realisatie

Gedurende het traject heeft u één aanspreekpunt. U ontvangt na aanvraag een uitgewerkte offerte die is opgesplitst in verschillende posities, de montage is los per positie vermeld. Wanneer ik denk dat een alternatief wellicht interessant is, dan zal deze extra aan de offerte worden toegevoegd. Vervolgens wordt de situatie ingemeten, waarna de productietekening wordt gemaakt. Deze wordt toegezonden, zodat u altijd nog wijzigingen kunt doorvoeren. Hierna worden de onderdelen in productie genomen, waarna de onderdelen op de afgesproken datum worden geleverd of gemonteerd. Alle projecten worden voorbereid in mijn eigen werkplaats in de buurt van Arnhem.

arnhem

Interieurbouw in Arnhem van A tot Z

Michel van Lieshout interieurbouw biedt u een totaalconcept aan waar bijvoorbeeld ook vloerbedekking, verlichting en systeemplafonds tot behoren. Bij een nieuw interieur is het belangrijk dat alle verschillende onderdelen goed op elkaar aansluiten. Daarom zorgt Van Lieshout Interieurbouw voor realisatie van A tot Z. Doordat ik alleen werk, kan ik zelfstandig een interieurelement van begin tot eind maken. Hierdoor zijn er geen overdrachtsmomenten waardoor kwaliteit gegarandeerd is voor een concurrerende prijs.

Brede kennis en vakmanschap

Michel van Lieshout Interieurbouw beschikt over enorm brede kennis en vakmanschap. Ik heb me jarenlang verdiept in interieurbouw, speciaal meubilair en projectinrichting. Ik ben vernieuwend, loop graag voorop en durf te innoveren. De nadruk ligt bij mij op nieuwe materialen en duurzaamheid. Ik werk onder andere met de volgende materialen:

  • Diverse plaatmaterialen (MDF multiplex)
  • Decor platen (fineer)
  • HPL (formica)
  • Massief hout
  • Glas
  • Staal
  • Natuursteen

Neem contact met Van Lieshout op vanuit Arnhem

Kies voor een betrouwbare, ervaren partner en schakel Michel van Lieshout Interieurbouw in. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt heb ik passende oplossingen. Altijd al iemand nabij Arnhem gezocht voor uw maatwerk kasten, inloopkasten, radiator ombouw, maatwerk keukens of bijvoorbeeld voor uw horeca- of winkelinrichting in Arnhem? Neem dan gerust contact met me op via 06-11206114 of stuur een mailtje naar michel@interieurbouwveghel.nl. Profiteer van ruime ervaring, korte doorlooptijden en een klantgerichte service in Arnhem met Michel van Lieshout Interieurbouw!